Justyna Reńska
LINKI DO PRZEPISÓW
Wiosenny obiad – młoda kapustka z fasolą.
Wiosenna, wegańska tarta z budyniem i owocami – deser bez glutenu i bez laktozy.
Szparagi na wegańskim kremie holenderskim – klasyczne wiosenne danie w wersji roślinnej.
Wegańska tarta serowa ze szparagami i słoną kruszonką.
Makaron ze szparagami i sosem cytrynowym.
Wiosenne kaszotto jaglane z zieleniną, pomidorkami i kozim serkiem.
Wegański mazurek różany z limonką i z malinami…
Wegańskie sznycle – czyli tradycyjny obiad na co dzień i na Święta!
Wegańska pascha wielkanocna, waniliowo-różana.
Wegańska biała kiełbasa.
Wegański pasztet chrzanowy z fasoli.
Wegański, bezglutenowy mazurek czekoladowy bez dodatku cukru.
Rigatoni z czerwonym sosem pesto, mozzarellą, bazylią i zielonym pieprzem.
Wegańska babka wielkanocna, cytrynowo – waniliowa z batatem.
Wegańska sałatka jarzynowa.
Wegańska pasta o smaku jajek i wędzonej makreli.
Pierogi z kaszą gryczaną i twarogiem – prawdziwie kresowe smaki!
Wegański paprykarz.
Wegańska paella z kurczakiem i czerwoną fasolą.
Greckie fakes, czyli gęsta zupa z soczewicą.
Moja ulubiona jesienno-zimowa surówka z kiszonej kapusty.
Wegańskie langosze na słodko.
Pączki wegańskie – inspirowane najlepszymi pączkami babci Jasi!
Chlebek bananowy bez mąki pszennej i bez cukru.
Wegański placek po węgiersku – puszysty w środku, chrupiący na brzegach, wypełniony gulaszem!
Czekoladowe cookies bez glutenu.
Shepherd’s Pie, czyli wege zapiekanka pasterska.
Kremowa zupa ziemniaczana z pieczonym czosnkiem i prażoną soczewicą.
« Poprzednie przepisy
Następne przepisy »
O mnie
Skąd się wzięło EasyVege.pl?
Śniadanie
Zupy
Co na obiad?
Przekąski
Desery
Inspiracje
Kontakt
×
Zaloguj się
Adres e-mail lub nazwa użytkownika
Hasło
Zapamiętaj mnie
Nie pamiętasz hasła?
NEWSLETTER
Jeśli chcesz otrzymywać ode mnie powiadomienia o nowych przepisach, zapisz się na newsletter.
Email
ZAPISZ SIĘ